Naslovna     O nama     Opći uvjeti     Izjava o privatnosti     Plaćanje
    Kontakt     Mapa weba
+385 91 222 2501 
   Putovanja       Školska putovanja       Skijanje       Privatni smještaj       Aktivni odmor       Najam vozila       A LA CARTE
Naslovna  /   Privatni smještaj   /  
INFO
Apartments Roxy - apartman s 2 spavaće sobe (3 osobe)i apartman s 2 spavaće sobe (4 osobe)

Apartmani Roxy smješteni su uz zadarsku rivu, svega nekoliko koraka od čuvenih Morskih orgulja, a obuhvaćaju klimatizirane smještajne jedinice s besplatnim bežičnim pristupom internetu. Najvažnije znamenitosti, poput ostataka rimskog foruma i crkve sv. Donata, nalaze se na 200 metara.

Sve smještajne jedinice imaju prostor za sjedenje, TV i opremljenu kuhinju ili čajnu kuhinju s blagovaonicom. Vlastita kupaonica sadrži tuš, a pojedine jedinice uključuju namješten balkon. Klima-uređaj na raspolaganju je samo u pojedinim jedinicama.

Restoran u kojem se poslužuju jela talijanske kuhinje udaljen je 30 metara, a trgovina prehrambenih proizvoda svega nekoliko koraka. Tržnica sa svježim namirnicama smještena je 100 metara od objekta.

Objekt se nalazi na 2 km od teniskih terena i 1 km od ronilačkog centra. Osoblje apartmana Roxy na zahtjev može organizirati uslugu najma automobila.

Glavni autobusni kolodvor udaljen je 2 km, a trajektna luka samo 300 metara. Međunarodna zračna luka u Zadru nalazi se na 11 km. Usluga prijevoza dostupna je uz nadoplatu, a stajalište lokalnog autobusa smješteno je 100 metara od apartmana Roxy.

Pretraga


Naslovna
O nama
Opći uvjeti
OBAVIJEST O PODNOŠENJU PISANIH PRIGOVORA KORISNIKA USLUGE
Privatni smještaj
LENKA
Meri
PAULINA
PLAŽA X
ŽILIĆ
VAL
ZVJEZDANA
JAKOV
ELSA
Ferienwohnung Dubrovnik
Školska putovanja
Apsolventska putovanja
Jednodnevni izleti
Maturalna putovanja
Škola u prirodi
Terenska nastava
Višednevna putovanja
Trg kneza Višeslava 8 , 23 000 Zadar
ID HR-AB-23-110023636, OIB 86274795305
Mob: +385 91 222 2501
E-mail: info@adriaticumtravel.com