Naslovna     O nama     Opći uvjeti     Izjava o privatnosti     Plaćanje
    Kontakt     Mapa weba
+385 91 222 2501 
   Putovanja       Školska putovanja       Skijanje       Privatni smještaj       Aktivni odmor       Najam vozila       A LA CARTE

Izlet u Nacionalni park Kornati izgleda ovako. Polazak je u 8 sati ujutro s donje strane Zadarske  rive. Na  našem zbirnom mjestu od 7.30 dočekuje naš manager broda. Naš izlet se razlikuje od drugih, jer se od ulaska u Nacionalni park Kornati, nakon 2 sata vožnje, cijelo vrijeme krećemo u području Nacionalnog Parka.


Po ulasku u Nacionalni park Kornati sa broda Plava Laguna razgledavamo visoke stijene mnogih otočića sa raznim figurama u obliku pudlice, lika čovjeka ,glave kornjače i patkice te na kraju stižemo do otoka Mana gdje imamo pauzu oko 2 sata za kupanje na dvije prekrasne plaže. Na istom otoku Mana se nalazi i staro naselje filmskog grada, gdje možete napraviti savršene fotografije,te vidjeti prelijepu panoramu kornatskog otočja.
Nakon kupanja vraćamo se drugom rutom do kapetanove kuće, duž otoka Kornat, gdje ćete iz broda vidjeti crkvicu iz 13 st. te kulu Toreta iz 10. st. Kapetanova kuća se nalazi na otoku Kornat u malenom naselju od samo 7 ribarskih kućica. Tu je potpuni mir jer niti jedan izletnički brod ne pristaje na tom mjestu.


U domaćem ambijentu kuće našega kapetana Igora,organiziramo ručak u hladovini stoljetnih maslina. Od istih maslina imate hladovinu i ulje za začiniti ručak i salatu.Za ručak poslužujemo ribu i meso sa žara,miješanu salatu i voće za desert. Vino koje možete piti tokom cijelog dana na izletu je napravljeno u podrumu našega kapetana i vrlo dobre je kvalitete. Sok i mineralna voda su također cijeli dan na raspolaganju. Povratak iza 18 sati.

Cijena uključuje: prijevoz turističkim brodom, ručak u Kapetanovoj kući, neograničena konzumacija soka na brodu, zakonom propisani PDV, putno zdravstveno osiguranje, jamčevina i organizacija putovanja

Cijena ne uključuje: sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“

Naslovna
O nama
Opći uvjeti
OBAVIJEST O PODNOŠENJU PISANIH PRIGOVORA KORISNIKA USLUGE
Privatni smještaj
PLAVA LAGUNA
VILLA MARIA Vir X
SANJA Sabunike
Villa Slavica
ZNAOR X
LADA
Dubravka
Miranda
ĐURĐA
MARTINA
Školska putovanja
Apsolventska putovanja
Jednodnevni izleti
Maturalna putovanja
Škola u prirodi
Terenska nastava
Višednevna putovanja
Trg kneza Višeslava 8 , 23 000 Zadar
ID HR-AB-23-110023636, OIB 86274795305
Mob: +385 91 222 2501
E-mail: info@adriaticumtravel.com